Zonwering met flexibele lamellen, welke gemakkelijk te verstellen zijn. Optimale zonwering, privacy en daglicht in huis. Griesser Aluflex is een hoogwaardige buitenjaloezie, buitenzonwering met een lange levensduur. 

Griesser - Aluflex

Woonhuis Pijnacker – Zuid Holland, toepassing een 60 mm aluflex lamel van Griesser. 

De architect is ingeschakeld om het woonhuis te voorzien van zonwering. De zonwering moet zorgen dat de temperatuur in de woning niet te hoog wordt. Tevens is privacy en zicht naar buiten erg belangrijk.

Aluflex valt op door zijn flexibele, vlakke lamellen. Dit betekent dat het filigraan design een perfect accent is voor moderne architectuur. De keuze is hier gemaakt voor draadgeleiding waardoor de jaloezie nog verfijnder is. 

Buitenjaloezie Pijnacker

Luxe woningen

In Pijnacker, gelegen bij Den Haag, Zoetermeer zijn de laatste jaren luxe woningen gebouwd. In de periode 2008 -2010 is dit woonhuis met buitenjaloezieen gerealiseerd.

Woonhuis

Woning rondom voorzien van Aluflex buitenjaloezieen. Electrisch bediend, uitgevoerd met specialie bovenbak en draadgeleiding. Type jaloezie voorbouw

Meer Griesser producten

Automatisch goed, perfectie tot in detail

Meer weten?

Kies uw volgende stap

Info-web

Info web bied u de mogelijkheid om meer vrijblijvende informatie over dit product op te vragen. Neem contact met info-web

Advies gesprek

Heeft u graag telefonisch of persoonlijk contact met een adviseur? Stuur ons een mail en dan plannen we een gesprek. l

Begroting

Heeft u interesse en zoekt u een offerte of begroting voor uw situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.