Vraagt ​​een moderne gevel om een ​​rechtlijnige structuur? WAREMA speelt in op de vraag naar Harmonische gevels.

WAREMA Zetra

WAREMA rondt het assortiment voor raam en gevel met de combinatie van Zetra en A 37 af, zodat een harmonisch geheel en het nakomen van hoogste designeisen gerealiseerd kunnen worden.

De eisen die qua design aan moderne gevels worden gesteld zijn tegenwoordig net zo hoog als bij de interieurinrichting van het huis. WAREMA heeft daarom zijn rolluik-assortiment geoptimaliseerd en een nieuwe lamel voor buitenjaloezieën ontwikkeld, om perfecte producten voor een harmonisch geheel aan te kunnen bieden. Tegelijkertijd werden de functies verder verbeterd, zodat onder andere de verduistering nog effectiever is dan ooit.

Bij de zonwering staat tegenwoordig naast de effectiviteit het design duidelijk op de voorgrond. Met zijn nieuwe lamel Zetra 80 Z breidt WAREMA zijn portefeuille verder uit, met een product dat optimaal in de actuele kubistische architectuur opgaat. De rechtlijnige lamellengeometrie met een breedte van 80 mm is gebaseerd op de specificaties van de vertrouwde 80 S lamel en verbetert de eigenschappen van de huidige verduisteringslamel. Daardoor is deze lamel ook zeer geschikt als alternatief voor slaapkamers. Enerzijds verhoogt hij in gesloten toestand de verduistering met tot 25 % t.o.v. het vorige systeem. Anderzijds biedt hij in geopende toestand een duidelijk verbeterde doorkijk. 

Meer WAREMA Zetra

Beter daglicht

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Arty projects

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Show more

New York
concert coming up


Facebook


Twitter


Google-plus

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English.

30

June 2018

Info-web links op socialmedia. Hier vindt u foto en inspiratie van onze producten. 


Facebook


Twitter


Pinterest


Instagram

However venture pursuit he am mr cordial. Forming musical am hearing studied.

Important links

Customer Spotlight

Reseller Programs

Careers

Terms of Service

Company

About Us

Projects

Team Member

Contact

Info@housesmart.com

+1-202-555-0140

© 2022 Created with Royal Elementor Addons

This website uses cookies to provide you with the best browsing experience.

Accept
Decline